Екскурзии

Екскурзия до Венеция, Римини, Флоренция, Сан Марино БЕЗ НОЩНИ ПРЕХОДИ

Екскурзия до Венеция, Римини, Флоренция, Сан Марино БЕЗ НОЩНИ ПРЕХОДИ
Продължителност - 6
Любляна - Венеция – Римини
И още... Флоренция, Република Сан Марино, „Италия в миниатюра“

1.Ден: Заминаване в 5.00 часа по маршрут: ГКПП „Калотина“ – Белград – Любляна. Настаняване в хотел. Нощувка в Любляна.

2.Ден: Закуска. Отпътуване за Венеция. Трансфер с корабче до старата част на града и туристическа програма с професионален местен екскурзовод: площад „Сан Марко“, катедралата „Сан Марко“, моста на Въздишките и моста „Риалто“. Ще имате възможност да се разходите с корабче по главния воден булевард „Канале Гранде“ и да се запознаете с великолепието на венецианската архитектура – дворците „Мочениго“ и „Фоскари“. Свободно време. Заминаване за Римини. Късно вечерта настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

3. Ден: Закуска. Свободно време (плаж) или по желание посещение на Република Сан Марино и/или „Италия в миниатюра“. Сан Марино е най-малката безмитна република в Европа с население от около 5000 жители разположена на западния склон на планината Титано. Тук ще видите: Крепостта, колоритно облечения караул на Площада на свободата, църквата от 14в. „Сан Франциско“, художествената галерия и национална библиотека, неокласическата базилика „Сан Марино“. Свободно време. Заминаване за Италия в миниатюра – парк в който в умален вид са представени най-интересните забележителности в Италия. Връщане в хотела. Вечеря. По желание дискотека. Нощувка.

4.Ден: Закуска. Свободно време (плаж) или по желание целодневна екскурзия до Флоренция с професионален местен екскурзовод: катедралите „Санта Кроче“ и „Санта Мария дел Фиоре“ с купола на Брунелески – шедьовър на ренесансовото изкуство, Кулата на Джото, площад „Синьория“ – политическият и културен център на града, къщите на Данте и Микеланджело, площад Микеланджело и др. Свободно време. Врещане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5.Ден: Закуска. Свободно време (плаж) до обяд. В 12.00 часа отпътуване за Словения. Нощувка в района на Любляна.
6.Ден: Закуска. Заминаване за България. Пристигане вечерта.

Цена 449 лева

Цената включва: транспорт с луксозен автобус лицензиран за международен превоз на пътници, 5 нощувки в хотели 3*, 5 закуски, 3 вечери, панорамна обиколка на Венеция с местен екскурзовод, екскурзоводско обслужване, топли напитки по време на пътуването (на определени места), медицинска застраховка.

Цената не включва: билет за корабче до старата част на Венеция – 15 евро, Екскурзията до Сан Марино и Италия в миниатюра – 25 евро с включена входна такса, само Република Сан Марино – 12 евро, екскурзията до Флоренция – 25 евро, входни такси на посещаваните по желание обекти, разходи от личен характер.
*Цените на допълнителните екскурзии и посещения са валидни за група от поне 28 пълноплащащи туристи.

Дати на заминаване: 03.02.2017, 08.04.2017, 28.04.2017, 09.05.2017, 23.05.2017, 11.06.2017, 05.09.2017, 19.09.2017
123
reserve

Екскурзия до Венеция, Римини, Флоренция, Сан Марино БЕЗ НОЩНИ ПРЕХОДИ - резервация

*Показва задължително поле