Екскурзии

Канада... Торонто, Ниагарски водопад, Отава, Монреал, Кингстън

Канада... Торонто, Ниагарски водопад, Отава, Монреал, Кингстън
Продължителност - 8
Торонто – Кингстън – Отава – Монреал – Квебек сити – регион „Хилядите острови“ – Ниагарски водопад
Дати на заминаване:
19 Март 2018 - 2670 лева
24 Април 2018 - 2670 лева
14 Август 2018 - 2970 лева1.Ден:София – Лондон - Торонто
Отпътуване от София с директен полет до Лондон. Прекачване на директен полет Лондон – Торонто Пиърсън на авиокомпания „Уест Джет“. Пристигане в Торонто. Среща с представител на фирмата партньор в Канада и трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.

2.Ден:Торонто – Кингстън – Отава – Монреал (559км)
Ранна закуска. Заминаване за Кингстън – прекрасен град разположен на брега на езерото Онтарио със запазена невероятно красива архитектура от 19в и туристическа програма с местен екскурзовод на английски език. Посещение на Кралският военен колеж, Кралският университет – един от най-старите университети в Канада, Сити Хол – построена през 1844г. днес е важна историческа забележителност за канадците, тъй като тук за кратко се помещава правителството на Канада. След кратка фотопауза продължаваме за федералната столица Отава. Панорамна обиколка и посещение на сградите на Парламента – неоготическа сграда разположена на брега на река Отава привличаща милиони туристи всяка година. Кратка фотопауза. Посещение на Националният Исторически музей и др. Заминаване за Монреал. Настаняване в хотел. Вечеря.

3.Ден:Монреал – Квебек Сити (251км)
Закуска. Панорамна обиколка на Монреал с местен екскурзовод на английски език. Катедралата Св. Йосиф – най-голямата в Канада за 10 000 човека, разположена на върха на Кралският хълм, базаликата Нотр Дам построена през 1647г., Монреал биодом – тук може да изследвате четири от главните екосиситеми в Америка в контролирана среда. В тази зоологическа градина и ботаническа консерватория може да видите повече от 4500 вида животни. Обиколката завършва с посещение на Олимпийския стадион и кула построени специално за летните олимпийски игри през 1976 откъдето се открива прекрасна панорамна гледка към Монреал. Свободно време. Следобяд ще посетим „ледения хотел“ (Ice Hotel). Свободно време в историческата част на Квебек Сити. Настаняване в хотел. Нощувка.

4.Ден:Квебек сити – регион „хиляда острова“ – Торонто (819км)
Закуска. Заминаване към невероятно красивия регион наречен „хиляди острови“, тъй като тук има около 1800 острова разположени на река Св. Лорънс между Ню Йорк и Онтарио. Местноста е известна дестинация за почивка повече от 150 години с разнообразни възможности за почивка с много магазини, музеи, ресторанти и тнт. Круиз до някои от островите и посещение на Bold Casle. Отпътуване за Торонто. Нощувка.

5.Ден:Торонто
Закуска. Панорамна обиколка на Торонто с местен екскурзовод. Сградите на местния парламент, улица Бей – местната Уолстрийт, центърът със сградите на финансовото могъщество, “желязната къща”, Ситито, където всяка сграда е оцветена различно, крайбрежието, Небесния купол, улица “ Иънг”- 400 км, най-дългата в света, викторианският квартал “Йорквил” – царството на цветята. По желание - изкачване на внушителната телевизионна кула с нейните 541 м – една от най-високите в света. Свободно време. Нощувка.

6.Ден:Торонто – Ниагарски водопад
Закуска. Целодневна екскурзия до Ниагарския водопад. Ще имате възможност да се насладите на водопадите от канадска страна. Разходка с корабче до водопадите, като ще влезете в подножието на бучащия водопад. Време за снимки. По желание – полет с хеликоптер над водопадите. Свободно време. Връщане в Торонто, като по пътя се прави кратка отбивка до градчето Ниагара он дъ лейк, разположен на брега на езерото Онтарио в старинната част за снимки и дегустация на местни вина. Нощувка в Торонто.

7.Ден:Торонто – Лондон
Закуска. По възможност свободно време до обяд ако времето до часа на полета позволява. Трансфер до летището за обратен полет до Европа.

8.Ден:Лондон – София
Пристигане в СофияЦената Включва: двупосочен самолетен билет София – Лондон – Торонто с летищни такси, транспорт с луксозен климатизиран автобус, 6 нощувки със закуски в хотели категория В (**+/***), описаната туристическа програма, екскурзоводско обслужване на английски език, екскурзовод-преводач от България при събрана група от поне 15 туристи.

Цената не включва: входни такси на посещаваните обекти, разходка с хеликоптер над Ниагара Фолс, 3 обяда и 2 вечери от ден 2 до ден 4 – около 180 лева, медицинска застраховка с покритие 60 000$ - 33 лева, бакшиши за шофьор и екскурзовод, разходи от личен характер.

*Обявената цена е на турист настанен в двойна стая.
*Необходим е минимален брой от 4 туристи за осъществяването на екскурзията
*Считано от 1ви Декември 2017г виза за Канада не е необходима
*Необходим е задграничен паспорт с валидност 6 месеца и предварителна регистрация в Канадската система за безвизово пътуване (е-ТА).

123
reserve

Канада... Торонто, Ниагарски водопад, Отава, Монреал, Кингстън - резервация

*Показва задължително поле