Екскурзии

НЕПОВТОРИМАТА ГРУЗИЯ - ТБИЛИСИ И КУТАИСИ със самолет. Цена: 845 лева

НЕПОВТОРИМАТА ГРУЗИЯ - ТБИЛИСИ И КУТАИСИ със самолет. Цена: 845 лева
Продължителност - 5
НЕПОВТОРИМАТА ГРУЗИЯ
Тбилиси • (Мцхета) • (Джвари) • (Уприсцихе) • Манастир Гелати • Кутаиси

Дати на заминаване: 22.08.2017 и 19.09.2017
Цена 845 лева

1.Ден: София - Солун - Тбилиси
Заминаване от София в 00.00ч. от Стадион Васил Левски за летище Солун. Пристигане в 06.00ч. В 8.20ч. излитане с директен полет на АК Уиз Еър за Кутаиси. Кацане в 11.55ч. и среща с представител на местния туроператор. Трансфер доТбилиси. Настаняване в хотел 3*** в централната част на грузинската столица. Свободно време. Нощувка.

2.Ден: Тбилиси
Закуска. 9.00ч. - Обзорна екскурзия из грузинската столица. Обиколката включва посещение на събора Сиони , манастира Метехи, който е бил построен на каменистия бряг на река Кура през 12 век. Посещение на крепостта Нарикала от 4 век и монумента Майка Грузия, квартала Абанатубани със серните бани, дали името на Тбилиси „ топлия град”. Вечеря с национална музика и танци. Нощувка.

3. Ден: Тбилиси – (Джвари) – (Мцхета) - (Уплисцихе)
Закуска. От 9.00ч. Целодневна екскурзия до Мцхета и манастир Джвари. Първа спирка – манастира Джвари.На това място Св.Нино е поставила първия кръст в Грузия когато страната е приела християнството.От храма се открива приказна гледка към долината Арагви. Мцхета е била първата столица на Грузия . След това ще се отправим към пещерният град Уплисцихе , който е бил основан през 1000 год. до н.е. Връщане в Тбилиси. Нощувка.

4.Ден: Тбилиси – Кутаиси – пещера Прометея – Манастир Гелати
Закуска. В 9.00ч. –заминаване за Кутаиси - административна столица на Грузия. Пристигане около 12.00ч. и обяд в ресторант. Панорамна обиколка на града в който се сливат миналото със съвремието – сградата на Парламента, стария град и др. Посещение на пещерата „Прометея“, парка „Сатаплия“, манастира „Гелати“, манастира „Моцамета“. Свободно време. Нощувка.

5.Ден: Кутаиси - София
Ранен полет за Солун от летище Кутаиси с АК Уиз Еър в 6.00ч. Кацане в Солун в 07.30ч. местно време. Трансфер до София и Пловдив.


Цената включва: транспорт с климатизиран автобус/минибус от Пловдив и София до летище Солун и обратно, двупосочен самолетен билет София-Кутаиси –София с летищни такси и малък ръчен багаж, 4 нощувки с 3 закуски в хотели 3*** в Тбилиси и Кутаиси, 1 обяд (ден 4), трансфер летище-хотел-летище, панорамна обиколка на Тбилиси, панорамна обиколка на Кутаиси, посещение на пещерата „Прометея“, манастирите „Гелати“ и „Моцамета“, парка „Сатаплия“, екскурзоводско обслужване по програмата, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, водач от България.

Цената не включва: вечеря в типичен грузински ресторант с програма около 18 евро, екскурзия до Мцхета и Джвари с обяд -45 евро, ( допълните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България), доплащане за настаняване в единична стая – 95 лева, входни такси за посещаваните музеи, разходи от личен характер.

*Туроператора си запазва правото да прави промени в реда на изпълнение на програмата по дни, както и в часовете на заминаване и връщане при необходимост.
*Туроператора не носи отговорност при отмяна или промяна на полети от страна на авиокомпанията.
*Посочената цена е на турист настанен в двойна стая.
123
reserve

НЕПОВТОРИМАТА ГРУЗИЯ - ТБИЛИСИ И КУТАИСИ със самолет. Цена: 845 лева - резервация

*Показва задължително поле