Екскурзии

ЕКСКУРЗИЯ ДО ПОРТУГАЛИЯ - ЛИСАБОН - Дати: 18.09 и 25.09, Цена 1295 лева

ЕКСКУРЗИЯ ДО ПОРТУГАЛИЯ - ЛИСАБОН - Дати: 18.09 и 25.09, Цена 1295 лева
Продължителност - 5
ЛИСАБОН – ГРАДЪТ НА СЕДЕМТЕ ХЪЛМA
Екскурзия до Португалия със самолет
Цена 1295 лева

С посещение на Новия град, Стария град, Коста Да Капарика, Белем, Манастир Джеронимо, круиз и др.


1.Ден: Излитане от летище София с директен полет на АК България Еър до Лисабон в 20.50ч. (полета е около 4 часа). Кацане в 23.00ч. Трансфер до хотела в Лисабон. Нощувка.

2.Ден: Закуска. От 9.00ч. Целодневна екскурзия из Лисабон (около 8-9 часа) с автобус и професионален местен екскурзовод: обиколката започва с посещение на историческият център и Монте Белведере, след това ще се отправим към Алмада и ще видим статуята на Христос висока 110 метра, чието построяване е вдъхновено от тази в Рио Де Жанейро; квартала “Белем”: манастира “Жеронимуш” (отвън) и кулата “Белем” (отвън), включени в Списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, Паметника на откривателите; площад „Рестаурадореш”, площад „Росио”, известните улици в центъра на града: „Аугуста”, „Оуро” и „Прата”, асансьора „Санта Джуста”, квартала „Алфама”, Катедралата, замъка „Сао Жорже”, квартала „Чиадо”, Площада на търговията и Триумфалната арка. Свободно време. Нощувка.

3.Ден: Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия (срещу доплащане) до град Синтра с посещение на двореца Пена и включен обяд в цената. Следват Кинта де Регалейра и Кабу да Рока. След това се спускаме по крайбрежието на океана до Кашкайш - древно рибарско селище, а днес - лускозен курорт. След разходката из китното градче се отправяме към Лисабон, преминавайки през Ешторил и неговите градини, плажа Тамариз и крайбрежието на Атлантика с крепостите от времето на Наполеон. Връщане в хотела. Нощувка.

4.Ден: Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия (срещу доплащане) до Фатима - чудотворно място, свързано с явяването на Божията майка през 1917г. Ще видим Базиликата, Колонадата и Параклиса на Дева Мария, след което се отправяме към The Buddha Eden Garden - уникално място за отдих и запознаване с културата и мистиката на Изтока. След отдиха ни в парка, се отправяме към Обидош. Градът е с много добре запазена стара част. Завръщане в Лисабон. Нощувка.

5.Ден: Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музея „Калуст Гулбенкян'', Морския музей, Музея на фадото, Музея на каляските, Океанариума. Възможност за разходка из Парка на Нациите. Около 21:00 ч. - трансфер до летището за полет на „България Еър“ в 23:55 ч. Пристигате на летище София в 06:00 ч. на следващия ден.

Цената включва:
• Двупосочен самолетен билет София – Лисабон – София с АК България Еър
• Летищни такси
• Салонен и чекиран багаж до 23 кг.
• 4 нощувки със закуски в хотел 3*
• Целодневна автобусна и пешеходна екскурзия из Лисабон с екскурзовод и богата програма (около 8 часа)
• Билет за корабче
• Водач от България
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Цената Не включва:
• екскурзията до Синтра и Двореца Пена с обяд (около 8 часа) – 65 евро
• екскурзията до Фатима (около 6 часа) – около 45 евро
• Входни такси за някои от посещаваните обекти
• Разходи от личен характер
• Бакшиши (по желание)

Арена Холидейз ООД е лицензиран български и европейски Туроператор с Удостоверение за регистрация №РК-01-7590. За контакти тел: 0800 900 20 (безплатен от цялата страна). Тел. при спешни случаи по време на пътуване: +359 9888 36625
123
reserve

ЕКСКУРЗИЯ ДО ПОРТУГАЛИЯ - ЛИСАБОН - Дати: 18.09 и 25.09, Цена 1295 лева - резервация

*Показва задължително поле