Екскурзии

ФРАНЦИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ - Милано-Женева-Париж-Реймс-Мюнхен с 8 нощувки

ФРАНЦИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ - Милано-Женева-Париж-Реймс-Мюнхен с 8 нощувки
Продължителност - 9
Милано-Монтрьо-Женева-Париж-Дисниленд-Реймс-Хайделберг-Мюнхен
/31.03-08.04.2018/

Промо цена: 950 лева


1-ви ден Отпътуване от Пловдив в 05.00 ч., в 07.00ч. от София по маршрут по маршрут: Пловдив– Белград – Загреб- Любляна. Нощувка в района на Любляна.

2-ри ден Закуска. Отпътуване за Милано. След обяд пешеходна разходка в центъра на града: Пиаца Дуомо с Катедралата и покритата галерия “Витторио Емануеле”, Пиаца де Ла Скала с оперния театър “Ла Скала” и паметника на Леонардо. Нощувка

3-ти ден Закуска.Отпътуване за Швейцария. Кратък престой в Монтрьо и фотопауза при паметника на Фреди Меркюри и замъка Шийон. Отпътуване за Женева и туристическа програма в града – парка около Женевското езеро с фонтана и цветния часовник, Острова на Жан-Жак Русо, катедралата “Сен Пиер”, Мемориала на Реформацията, колежа “Калвин”. Нощувка в района на Женева.

4-ти ден Отпътуване за Париж. Туристическа обиколка с автобус на централната част на града: Операта, площад “Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, новия квартал “Дефанс”, Сорбоната, Пантеона, катедралата “Нотр Дам”. Посещение на хълма “Монмартър” с църквата “Сакре Кьор”. Настаняване в хотел. Нощувка.

5-ти ден Закуска. Посещение на Дисниленд. Нощувка.

6-ти ден Закуска. По желание изкачване на Айфеловата кула. Панорамна разходка с корабче по река Сена. Пешеходна разходка в града. По желание посещение на Лувъра / 3-4 часа /, разходка по Шан -з- Елизе и Триумфалната арка. Свободно време в центъра на града. Нощувка.

7-ми ден Закуска. Отпътуване за Реймс и посещение на катедралата “Нотр Дам”- мястото за коронация на френските крале. Отпътуване за Хайделберг и разходка до най-стария университет в Европа „Рупрехт-Карлс-Университет“ и църква ”Св. Дух”. Отпътуване за Дасинг/Мюнхен. Нощувка.

8-ми ден Закуска. Пешеходна обиколка на централната част на Мюнхен: Мариенплац, Старото кметство, Новото кметство, църквите “Св. Петър” и “Фрауенкирхе”. Отпътуване за Словения. Нощувка в района на Крани.

9-ти ден Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в Пловдив привечер.Цената включва: транспорт с автобус, 8 нощувки с 7 закуски (2 в района на Любляна, 1 в района на Милано в хотели ***, 3 в района на Париж, 1 в района на Женева и 1 в района на Мюнхен в хотели от веригата Premiere Classe ), туристическа програма в посещаваните градове, екскурзоводско обслужване по целия маршрут, медицинска застраховка.

Цената не включва: Лувъра – безплатно за деца до 18г., 17 евро за възрастни; Айфелова кула до трето ниво –8 евро за деца от 4 до 11г., 14.50 евро от 12 до 24 г, 17 евро за възрастни; Разходка с корабче по Сена – 7 евро – деца от 4 до 11г., 15 евро за всички останали; Дисниленд – 37 евро за деца до 18г., 49 евро за възрастни; Доплащане за 1 закуска в хотела в района на Женева - 6 евро; Градска такса за хотелите по маршрута – 7.50 евро; (таксите са валидни за 2017г.)
123
reserve

ФРАНЦИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ - Милано-Женева-Париж-Реймс-Мюнхен с 8 нощувки - резервация

*Показва задължително поле